Luksus Audemars Piguet Royal Oak 50-årsjubileum 2024

Dette er den nye 2024-lanseringen av AP Royal Oak, som markerer Audemars Piguets 50-årsjubileum siden introduksjonen av den første Royal Oak i 1972. En raffinert design med en bredere ramme, dypere skråkanter og, spesielt, en krympende størrelse som andre store merker miniatyrisere og tynne ut klokkene sine.
Den er 37 mm, vel, ingen kunne ha forestilt seg for 5 år siden at en slik størrelse ville være trenden. I andre halvdel av 2022 vil flere 41 og 34 mm (dame) modeller være tilgjengelige for å fortsette jubileumsåret til Royal Oak-kolleksjonen falske klokker. Foreløpig er den nye 37 mm-modellen kun tilgjengelig i rustfritt stål eller med rustfritt stål og diamantramme.vd

Jeg foretrekker den lyseblå fargen, hvis jeg kan få den, fordi den ser ut som en Tiffany-blå farge. Dette er ikke den samme silhuetten som den første Royal Oak 5402 Jumbo 39 mm, 7 mm tykk. Den er 37 mm i diameter og 8,9 mm tykk.
Det er ingen «Automatisk» på klokken. Den er automatisk, med det nye Audemars Piguet 5900 urverket. Sammensatt av 186 deler og 29 juveler, gir 5900 automatisk urverk en gangreserve på 60 timer når den kjører med 28 800 vph. Blikfanget er at i løpet av 2024 vil alle klokkene være utstyrt med en «50-års» oscillerende vekt i rhodiumfarget 22 karat rosa gull. Og hvis klokkene i 2024 falskerolexklokker.com? Ingen slike «50 år» mulig, fordi AP vil skape en super hype på denne modellen! Jeg kan ikke avvise feilen deres.

Jeg kan ikke benekte feilen deres som klokkeselskap, «50-årsjubileet» er en stor sak. Med den nye Audemars Piguet caliber 5900 er kassekonstruksjonen litt tynnere, med en tykkelse på 8,9 mm, noe som definitivt er en oppgradering fra forrige modell.
Med mindre du er SVIP, eller veldig vanskelig å kjøpe til SRP-priser, kan markedsprisen på denne klokken stige til HK$2 millioner innen slutten av året hvis de bare har ett års produksjon! Den har 50-årsjubileumsfunksjonen på rotoren!