TAG Heuer kuttet en avtale for å få sine klokker på kastet av den nye kingsmanfilmen

kopi klokker

Omega kan ha James Bond, men TAG Heuer har kastet Kingsman. The Golden Circle, eliten og eksepsjonelt godt skreddersydde britiske hemmelige agenter i Matthew Vaughn-filmen med samme navn. Den sveitsiske klokka merkevare gjorde en produktplacement avtale med produsenter MARV Films og Twentieth Century Fox å ha tegn i flick bærer sin ikoniske Monaco ur samt den falske TAG Heuer Connected smartwatch. Og utover bare utseende vil klokka «være nøkkelen til suksessen til heltenes misjoner», mens TAG Heuer er nå den offisielle klokken av franchisen. Den første Kingsman-filmen i 2015, med Colin Firth og Michael Caine, var en smash hit, og dette er sannsynligvis et veldig dyrt, men også veldig smart trekk for TAG.kopi klokker
«Kingsman betyr eksplosjoner, handling, latter, og selvfølgelig eleganse,» bemerker Jean-Claude Biver, administrerende direktør for TAG Heuer-replika og leder av Watch Division of LVMH Group. «Dets gjengivelse av unge skuespillere er drømmens ting – herre som ikke er redd for noe. Dette er en fantastisk passform med TAG Heuers målmarked. Dette partnerskapet vil hjelpe oss å komme enda nærmere den yngre generasjonen.
kopi klokker TAG Heuer Connected, som er basert på Carrera, har fått blandede anmeldelser fra klokkefellesskapet, men merket sier at det har vært en kommersiell suksess. Mer nylig lanserte selskapet en oppdatert modulær smartwatch / mekanisk hybridversjon som ble kalt den falske TAG Heuer Connected Modular 45. I Kingsman: The Golden Circle, som rammer kinoer verden over 22. september, blir kongene sammen med et like storied og hemmelig spionagentur i USA kalt Statesman.
Den første avdrag var en stor suksess, og vi er begge stolte og begeistret for å se helter av den andre filmen som har flaggskipbit fra TAG Heuer-samlingen. «Regissør Matthew Vaughn legger til,» For Kingsman: The Golden Circle, trengte vi en smartwatch for våre agenter. Vi så på de forskjellige alternativene som var tilgjengelige, men ingen av dem var elegante nok til en Kingsman. Deretter så jeg et intervju på Bloomberg TV med Jean-Claude om hans tilkoblede replika klokke, og det ble umiddelbart åpenbart; Kingsman-agenter vil ha kopi TAG Heuer Connected. »
Det er statsmannens agenter som bærer Monaco. Sammen med Firth og Taron Egerton, den unge stjernen i den opprinnelige filmen, inneholder filmen Julianne Moore, Halle Berry, Channing Tatum og Jeff Bridges. En annen glimrende markedsføring flyttes av Mr. Biver som kontinuerlig øker merket TAG Heuer, men vi tviler på hvor mye alt dette koster LVMH ….?