Den mest innflytelsesrike Breguet Classique Replica Watch

Det ser ut til at mange selskaper gradvis vender seg til den nesten glemte kunsten å dekorere sine ringer. Selv om det er en treg og noen ganger uforgivende prosess, er belønningen for å mestre teknikken en spesielt næringsrik dial med en nyanse som aldri vil falme.
Et selskap som har mestret håndverket er kopi Breguet – gurus av guilloche lager klokker med noen av de fineste emaljehjulene i bransjen også. Faktisk, bare i år oppdaterte de to av deres klassisk stilte stykker – den elegante Classic7147, som vi så på tidligere i år, og denne mer kompliserte Classique 7787. Breguet har byttet ut disse modellens tradisjonelt motordrevne ratt for et par perler hvite.kopi klokker
Begge klokkerne kommer med samme stil med stort emaljert urskive, med Breguet kopi klokkertall, lunefullt stjernesminnespor og stiliserte fleur-de-lis-timemarkører. Det er imidlertid noen få ekstra detaljer på 7787, som starter med en strømreserveindikator som feier over tallerkenen mellom tre og seks. Neste er den smilende utklippet klokken 12, som viser månenes alder og faser – med stjernene og mannen på månen satt i gull mot en natthimmelbakgrunn, legger den litt romantikk til urets gammeldags sjarm. Hengene i blåstål er så sikkert også i vanlig falsk Breguet-stil, og så elegant som mulig – spesielt den lange og slanke senter sekunder hånden.
18 karat hvitt gull saken har en diameter på 39 mm og er 10,2 mm tykk. Med sin tynne kantring og signatur myntkantede sider er det klassisk Breguet-kopi over alt, og det er de lette vinklede loddene som bruker skruepinner for å sikre alligatorlærremmen. Sammenlignet med det tradisjonelle utseendet, er den selvvikende 38-timers kalenderen slått bort inne. 591DRL. Med en sveitsisk straight-line escapement og balansefjær laget av silisium, er det omtrent så fasjonabelt som du kan få i mekanisk urverk i dag.
På den nye Classique 7787 handler den nye Classique 7787 om raffinement. – Regjering forsøker alltid å holde seg foran sin tid mens de hylder watchmaking og sine egne berømte historier.